Anti aanbak

Wanneer u tijdens uw productieproces werkt met het bakken en braden van producten is het prettig dat deze producten niet aanbakken. Een anti aanbak laag is daarom aanbevolen in deze situatie. Dankzij de innovatieve en oplossingsgerichte denkwijze van Hardick helpen wij u graag met dit soort oplossingen en kunnen wij ook in uw productieproces een steentje bijdragen. Is een anti aanbak laag handig in uw productieproces of bent u op zoek naar een andere oplossing voor uw problemen? Lees dan verder of neem contact met ons op voor advies dat past bij uw situatie.

Een anti aanbak laag op uw transportband

Een transportband die wordt gebruikt tijdens het bakken en braden van uw producten moet aan enkele specifieke eisen voldoen. Natuurlijk moet deze band bestand zijn tegen hitte en mogen er geen giftige stoffen vrijkomen tijdens het proces. Daarnaast is het echter prettig dat er bij uw productieproces zo min mogelijk onderhoud nodig is aan uw transportband. Dit kost u namelijk werk, maar ook kostbare tijd waarin uw productieproces stil komt te liggen. Een anti aanbak laag kan hierbij helpen. Doordat de producten dankzij de non-stick eigenschappen van PTFE niet vast blijven zitten aan de band kunt u deze eenvoudig schoon en hygiënisch houden en kost u dit minder tijd en werk. Een non-stick transportband is dan ook aanbevolen wanneer u tijdens uw productieproces uw producten bakt of braadt.

Wat kan Hardick voor u betekenen?

In uw zoektocht naar een geschikte transportband met anti aanbak laag bent u terecht gekomen bij Hardick. Hardick is al jaren actief in de branche en is dan ook uitgegroeid tot de marktleider in Nederland. Wij leveren producten in vele verschillende sectoren en leveren daarnaast ook door heel Europa. Dankzij onze ervaring kan Hardick u de beste adviezen geven wanneer het gaat om transportbanden en denken wij liever in oplossingen dan in problemen. Wij helpen u dan ook graag met bijvoorbeeld een anti aanbak laag, zodat uw productieproces verbetert.

Is een anti aanbak laag niet wat uw productieproces nodig heeft? Ook dan kunnen wij u vaak helpen. Zo hebben wij speciale tapes,  of kunnen wij u helpen met siliconen rubber. Neem, als u uw product niet kunt vinden, ook gerust contact met ons op om eventuele andere mogelijkheden te bespreken.

Bestellen bij Hardick

Een non-stick transportband kunt u eenvoudig bestellen bij Hardick. Daarnaast kunt u natuurlijk ook eerst een prijsaanvraag doen, zodat u nooit voor onverwachtse verrassingen komt te staan. U kunt uw transportband bestellen via het formulier op onze website of door contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij proberen de producten zo snel mogelijk te leveren en hebben voor noodgevallen zelfs een 24-uurs service. Zo hoeft uw productieproces nooit langer dan noodzakelijk stil te liggen.

Vragen over de anti aanbak transportband?

Wilt u meer weten over de anti aanbak laag of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 053-534 32 35 of door te mailen naar info@hardick.nl. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie!