Bak en braad band

In sommige productieprocessen kan een PTFE-Glas bak en braad band extra voordelen bieden ten opzichte van een normale transportband. Bij Hardick vinden we het van belang dat u voor uw situatie de goede producten kunt aanschaffen en wij informeren u dan ook graag over de verschillende mogelijkheden en voor- en nadelen van deze banden. Wilt u meer weten over ons, onze bak en braad band of onze andere producten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een bak en braad band in uw productieproces

In veel productieprocessen wordt een product gebakken of gebraden. Sommige producenten doen dit op conventionele  transportbanden en in de kleinere fabrieken worden de producten regelmatig handmatig in de oven gedaan. Dit is niet nodig, een PTFE-Glas bak en braad band kan uw proces efficiënter maken en kent vele voordelen ten opzichte van een conventionele transportband.

Ten eerste is de bak en braad band natuurlijk bestendig tegen hitte. Uw product wordt immers gebakken of gebraden en de band moet tegen deze temperaturen bestand zijn. Verschillende normale transportbanden zullen door deze hitte ook niet kapot gaan, maar geven toch giftige chemische stoffen af die in uw product kunnen gaan zitten, maar ook niet veilig zijn voor uw medewerkers. Een PTFE-Glas bak en braad band is daarin tegen volledig veilig en daarnaast ook onderhoudsarm.

Wat doet Hardick

Een PTFE-Glas bak en braad band kunt u aanschaffen bij Hardick. Wij zijn in Nederland marktleider wanneer het gaat om dit soort transportbanden en leveren deze zelfs over de hele wereld. Daardoor weten wij veel bak en braad processen en kunnen wij u goed ondersteunen in het maken van de beste keuzes voor uw proces. Weet u niet zeker of de bak en braad band geschikt is in uw sector? Kijk dan ook eens bij onze transportbanden of gaas weefsels. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u natuurlijk graag met advies, zodat u samen met ons tot een zo effectief en efficiënt mogelijk productieproces kunt komen.

De bak en braad band bestellen

Heeft u besloten een bak en braad band in te gaan zetten in uw productieproces dan komt de fase van het kiezen van uw aanbieder en het bestellen van uw product. Hardick levert uw product snel en is voor noodsituaties zelfs 24 uur per dag bereikbaar via onze 24-uurs service. U kunt bij ons eenvoudig een prijsaanvraag of bestelling plaatsen via onze website. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om uw bestelling en specifieke wensen aan ons door te geven.

Contact

Heeft u nog vragen over de bak en braad band of over de producten van Hardick in het algemeen? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van de medewerkers bij Hardick. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 053-435 32 35. Daarnaast kunt u al uw vraag ook mailen naar info@hardick.nl. Wij doen ons uiterste best om uw vragen over de bak en braad band of één van de andere producten zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zodat uw productproces zo snel mogelijk verbeterd kan worden.