Hardick

Hardick levert PTFE producten van hoge kwaliteit met een hoog niveau van service. Dit voeren we door op alle aspecten: basismateriaal, afwerking, levering, advies en after-sales. Onze klantenkring is verspreid over de hele wereld, wij leveren net zo makkelijk naar Australië, Canada of Japan als naar Amsterdam. Hardick ambiëert een langdurige en hechte relatie met al onze klanten waarbij we graag meedenken in nieuwe toepassingen en verbeteringen. Wij hechten groot belang aan betrokken en goed opgeleide medewerkers. Als onderdeel van de ontwikkeling van al onze medewerkers hebben wij een uitgebreide interne opleiding ontwikkeld die alle aspecten (PTFE, weefsels, toepassingen, bewerkingen) van onze interessante en uitdagende markt diepgaand behandelt.

Hardick heeft in de afgelopen decennia uiteraard veel kennis en ervaring opgebouwd wat tot uiting komt in ons efficiënte machinepark. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines voor eigen- en klantgebruik en met het ontwikkelen van nieuwe materialen.

Hardick levert en produceert op basis van klantorders. Wij houden een grote voorraad van halffabrikaten (PTFE-weefsels) aan waardoor we na uw bestelling snel kunnen leveren. Onze standaard levertijd bedraagt afhankelijk van het product 1 tot 3 dagen af fabriek.

rtemagicc_hardick-factory-2013-ls-jpg

  • Hardick producten worden volgens uw specificaties vervaardigd.
  • Advies, ondersteuning en reparatieservice horen standaard tot onze diensten.
  • Vierkante meters en op maat gesneden tapes, worden dezelfde dag verstuurd en binnen 1 werkdag afgeleverd.
  • Transportbanden worden binnen 3 werkdagen uitgeleverd.
  • Spoedleveringen zijn altijd mogelijk.
  • Het Hardick-team verheugt zich op een goede samenwerking met U.