Onze werkwijze

Hoge kwaliteit en goede service zijn voor ons de kernwaarden waarmee we langdurige tevreden klantrelaties willen bedienen. Hardick hanteert een platte organisatiestructuur waar de lijnen kort zijn en het contact tussen medewerkers en afdelingen veelvuldig en vlot. We zijn voortdurend bezig met het opleiden en ontwikkelen van alle medewerkers om onze klanten het beste advies en de beste producten te kunnen leveren.

We hebben meerdere verkoopadviseurs op de weg in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa. Een gesprek bij de klant en een kijkje in het productieproces zijn de beste methodes om een wens te bespreken of een probleem te doorgronden. De kennis en ervaring van Hardick en van onze mensen levert vaak op locatie gelijk al de beste mogelijkheid op die vervolgens in onze productie gemaakt wordt. Bij grotere projecten keren onze adviseurs terug naar Hardick om intern met andere adviseurs, tekenaar, technische dienst en productiespecialisten een oplossing te ontwikkelen.

Door middel van efficiënte planning, voldoende productiecapaciteit, grote voorraadbeschikbaarheid en geautomatiseerde processen zijn wij in staat om een bestelling binnen één tot enkele dagen te verzenden. Indien sprake is van een spoedsituatie kan de levertijd zelfs verkort worden tot enkele uren. Met onze geselecteerde vervoerders is de order vervolgens in korte tijd bij de klant.

Indien gewenst installeren wij onze transportbanden bij de klant in de machine met één van onze mobiele lasbalken.