PTFE-glas tape

Om verkleving van uw verpakkingsfolie tijdens het sealen te voorkomen leveren wij PTFE-glasweefsel in een groot aantal zelfklevende uitvoeringen. Deze tape is voorzien van een siliconenlijmlaag met een temperatuurbestendigheid tot 260° C. Standaard leveren wij de rollen op een lengte van 30 mtr. En in elke gewenste breedte van 3 mm tot 1.000 mm.

Zie voor verdere omschrijving en uitvoeringen PTFE Weefsel.

Door de zeer lage wrijvingscoëfficiënt en het gladde oppervlak van onze PTFE-glas kunt u deze ook zeer goed gebruiken voor glijdtoepassingen. Daar waar uw produkten en of verpakkingen moeilijk schuiven, beplakt u de ondergrond met onze tape en uw probleem is verholpen.

Heat seal tape & zone tape

Special voor de verpakkingsindustrie leveren wij een aantal op uw specificaties gemaakte tapes.

  • Heat seal tapes, zijn tapes waarbij een strook PTFE-glas aan beide zijden wordt voorzien van een Masking tape of een Glaslinertape. De standaarduitvoering wordt geleverd met aan weerszijden 15 mm tape en de door u opgegeven nuttige breedte. De zelfklevende stroken kunnen echter ook in diverse andere maten worden geleverd.
    rtemagicc_ptfe-heat-seal-tape-en-png

 

  • Zoned tape, om uiteenlopende redenen kan heatsealtape soms niet worden toegepast. De oplossing kan dan simpel worden gevonden met onze ”zoned tape”. Hierbij zitten de twee plakstroken aan de onderzijde van het PTFE gecoate glasweefsel.
    rtemagicc_ptfe-zoned-tape-en-png

Wij maken beide tapes voor u in elke gewenste uitvoering, het enige dat u ons moet opgeven is de PTFE-glas dikte en breedte en de gewenste nuttige breedte.