Service

Wij kennen en begrijpen de noodzaak van snelle service in geval van een calamiteit of een onvoorziene ontwikkeling. Wij zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Naar aanleiding van uw probleem produceren wij met spoed een nieuwe transportband, is ons installatieteam binnen een uur vertrekklaar voor de installatie in uw fabriek of bespreekt één van onze experts de situatie en mogelijke oplossingen ter plekke.

Bel voor onze 24-uurs service met 0031 53 435 3235

Snelle service – 24/7 bereikbaar – Onze experts beoordelen en bespreken ter plekke een oplossing – Directe productie nieuwe band – Installatieteam binnen een uur vertrekklaar

Voor montage en reparatie op lokatie beschikken wij over twee servicebussen. Voor verschillende toepassingen nemen wij onze speciale mobiele lasapparatuur mee, van een strijkijzer voor reparaties en kleine lasverbindingen tot een 3,5 meter brede lasbalk voor brede en uitdagende transportbanden. Voor elke montage zijn onze monteurs uitgerust met alle benodigdheden; van compressor tot lasfilm en van reparatiedoek tot tablet om vast te leggen wat we hebben gedaan.